• Novo
Ledena zemlja - Nescenjeni - vinil

Ledena zemlja - Nescenjeni - vinil

Stupnjevi:
KM 20.00

Iznos
Tova je dostupna

Nerazmjerni (vinil) nakon skoro tri namjenske decenije, gitarista / pjesac Jon Schaffer, vokalistički stub, bassist luke Appleton, i novi gitarista Jake Dreyer okupili su najžešnju zapisu za ledenu zemlju od 1996. godine grafikona za tamnu sagu i grafikon Blazer je nešto zlim na ovaj način dolazi. Prepovrajan naslovljen, ledena zemljana dvanaesta evidencija nadahnuta nije po političkim stvarima, već po stvarima. Budući da su kuge Babilona sletili 2014. godine na hrpe pohvale i uspeha od pohvale, Schaffer i tim imaju vremenske provodne oluje. Upravljanje shake-up-om, Schafferovo dobro objavljeno i vrlo ozbiljna operacija vrata - od tada je u potpunosti oporavljeni - i sastavni se pomaci svirali pozitivno na neraspadljivu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Laura Pausini - Lo si

KM 2.67

Ekskluzivno, ograničeno 180 gram žuto vinil izdanje 2021 Golden Globe pobjednik i nagrade za nagradu Academy za "najbolju originalnu pjesmu " "IO Sì (viđen) " je prva suradnja Laure Paus

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.