• Novo
oneOone pamuk Poplin keper kestenjasta tkanina cvjetno i zelenilo materijal za prošivanje Print tkanina za šivanje Yard Wide-KU

oneOone pamuk Poplin keper kestenjasta tkanina cvjetno i zelenilo materijal za prošivanje Print tkanina

Stupnjevi:
KM 3.06

Iznos
Tova je dostupna

* Materijal : Pamuk Poplin Keper * Tehnika : Tkano Tkanje : Keper. * Broj pređe-40s * 40s gustina : 132 * 70 * širina : 56 inča GSM : 140 GSM. * Karakteristika : srednje težine, netransparentna. * Upotreba : pamučni poplin keper se može koristiti za muške Kurte, navlake za jastuke ,stolne salvete pokrivači za stolne četvrtine snopova itd. * Njega pranja : srednje mašinsko pranje, toplo pegla, pegla dok je vlažna.* O brendu : one Oone je prodavnica na jednom mestu za sve ljubitelje tkanina koji traže različite materijale od tkanine i ekskluzivne printove. Cilj nam je da kupcima obezbedimo najkvalitetnije tkanine iz naše proizvodne jedinice direktno, što eliminiše sve srednje muške kako bi ponudile najbolje razumne cene. Nabavljamo sirovu tkaninu iz mlinova, obrađujemo je tehnikama, a zatim se štampa vrši visokokvalitetnim mašinama za digitalnu štampu. Osiguravamo da se sjaj i kvalitet tkanine održavaju tokom cijelog procesa kako bi se postigli najbolji rezultati u upotrebi.Štampanje : koristimo Gots (Global Organic Textile Standard) certificiranu tintu i hemikalije prije posta za proizvodnju tkanina, što našu tkaninu čini sigurnom za višenamjensku upotrebu.P. S. Sve navedene tkanine će biti štampane po narudžbi i dostupne su za prodaju u dvorištu. Bilo koji redoslijed pojedinačnog ispisa iznad 1 jarde doći će u tekućoj količini maksimalne moguće dužine. Pokušali smo da pomenemo najbolju moguću boju otisaka, ali ipak, boja štampe može varirati u zavisnosti od različitih postavki rezolucije monitora i takođe može pokazati malo drugačije rezultate istih otisaka. Odabrali ste : pamučni poplin keper (100% pamuk) -mjere širine 56 inča (142 cm). Keper je tkanina koju karakteriše dijagonalno tkanje. Pamučni keper je izuzetno popularna tkanina za izradu šešira i druge odjeće. GSM : 140 GSM pređa Count : 40e*40e gustina : 132*70. Karakteristika : srednje težine, netransparentna. Tehnika : Tkano Tkanje : Keper. Održavanje pranja : pranje u mašini na 30, sušenje u mašini na laganoj vatri, peglanje na niskoj temperaturi. Pamučna poplin keper tkanina je tkanina od kepera koja je meka i izdržljiva - idealna za upotrebu u muškoj Kurti, navlakama za jastuke ,stolnim salvetama prekrivačima za stolove masti, snopovima presvlaka i presvlakama itd. Prodaje se u koracima od 1 jarda (36" ili 91,4 cm). Naručivanje više metara istog dizajna rezultiraće jednom kontinuiranom količinom u najvećoj mogućoj dužini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.