• Novo
Spoonflower Fabric - skandinavski Sažetak plavo bijeli Abc tekst Back School Kids minimalistički štampan na lanenoj pamučnoj Platnenoj tkanini pored dvorišta-šivanje posteljine za kućne dekoracije posteljine za odjeću

Spoonflower Fabric - skandinavski Sažetak plavo bijeli Abc tekst Back School Kids minimalistički štampan

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Abc Kid's Text Back To School apstraktna Dječija tkanina štampana od strane Spoonflower BTY koju ste odabrali : laneno pamučno platno Ultra tkanina - mjere 54 u širini (137 cm). Lagano platno tkano od 55% lana i 45% češljanog pamuka. Pogodan je za stolnjake, ručnike za čaj, haljine, torbe i jastuke. Ovaj dizajn će biti digitalno odštampan na vrsti tkanine koju odaberete iz padajućeg menija. Svaka vrsta tkanine ima različitu širinu i prodaje se u koracima od 1 jarda (36" ili 91,4 cm). Naručivanje više metara istog dizajna rezultiraće jednim kontinuirano štampanim komadom tkanine. Da biste vidjeli razmjere ovog dizajna, pogledajte dodatne fotografije proizvoda s ravnalima. Štampano u SAD-u koristeći ekološke procese. Za razliku od konvencionalne tekstilne proizvodnje, koristi se vrlo malo otpada tkanine, mastila, vode ili električne energije. Štampamo pomoću ekološki prihvatljivih boja na bazi vode na tekstilu od prirodnih vlakana. U procesu štampanja ili pripreme ne koriste se dodatne hemikalije. Ova vrsta štampe ima dodatne prednosti prikazivanja većih detalja dizajna od sito štampe. Podrška Kreativcima. Sve naše dizajne izrađuju nezavisni dizajneri površina koji primaju proviziju za svaku prodaju. Naručivanjem od Spoonflower-a pomažete nezavisnom dizajneru da zarađuje za život.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.