• Novo
Lawrence Frami Eternity Prstenovi zlatni metalni okvir slike

Lawrence Frami Eternity Prstenovi zlatni metalni okvir slike

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Prekrasan zlatni metalni okvir za slike sa dizajnom večnog prstena. Ovaj metalni okvir od livenog metala teške težine ima bogat i sjajni zlatni finiš. Visokokvalitetni crni baršunasti podlozi sa presjekom za vertikalni ili horizontalni prikaz stola, a sadrži vješalice za vertikalnu ili horizontalnu zidnu montažu. Ovaj lijepi i ukrasni metalni okvir za slike izrađen je izvan izuzetnom izradom i dolazi sa staklom za zaštitu vaše fotografije i pojedinačno je u kutiji. Prekrasan i ukrasni okvir za glavu teške težine. Visokokvalitetna podloga za crnu baršunu. Vertikalni ili horizontalni prikaz stola ili se može objesiti na zid s instaliranim vješalicama. Dolazi sa staklom da zaštiti vašu fotografiju. Drži 5 inča za 7 inča fotografiju, vertikalno ili horizontalno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Otvaranje foto kolaž

KM 15.49

Fotografija je uistinu jedan od najboljih načina za hvatanje dragocjenih trenutaka u našem životu Prikupite te uspomene i stavite ih zajedno u ovaj okvir kolaža sa 9 prozora...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.