• Novo
Naierhg Shootofofon metalni okvir kaljeno stakleno kućište za kameru za iPhone 7 8 x XS XR, crna ljubičasta za iPhone 7 8

Naierhg Shootofofon metalni okvir kaljeno stakleno kućište za kameru za iPhone 7 8 x XS XR, crna ljubičasta

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacije : Napravljene od metalnih okvira i kaljenog stakla, izdržljive i čvrste. Izrecizne izreke osiguravaju savršeno ugradnju sa svojim mobilnim telefonom.comketno zaštitite mobilni telefon iz prljavštine, naziv : Ime telefona : Metal , Kaljevi stakleni modeli : za i Phone 7 Plus / 8 Plus For i Phone 7 / 8 FOR i Phone X (10) / XSFOR i Phone XRFOR i Phone XS Maxfeature : Metalni okvir, otporan na udarce, precizenote : Zbog svjetla i ekrana Podešavanje razlike, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Package uključuje : 1 x telefonska futrola (telefon nije uključen) izrađen od metalnog okvira i natrag, izdržljivo i čvrst . Precizne izreze osiguravaju savršeno ugradnju sa svojim mobilnim telefonom. Potpuno zaštitite mobilni telefon iz prljavštine, ogrebotine i naleta . jednostavan za instaliranje i uklanjanje . Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.