• Novo
Yamaha Inder metoda: Yamaha bend Student, BK: e-stan alto saksofon

Yamaha Inder metoda: Yamaha bend Student, BK: e-stan alto saksofon

Stupnjevi:
KM 4.39

Iznos
Tova je dostupna

Student Yamaha bend apelirat će se na nastavnike koji traže dobro tempovanje lekcije za lekciju koja drži studente motiviranim da nastave nakon prve kritične godine. Pristupačno je cijena, atraktivno predstavljena i ispunjava potrebe današnjih učenika i nastavnika. Svaka razina uključuje brojne pjesme, duet, trio i četiri pune rasporede u potpunosti za metodu za prvostepenu koncerte. prva kritična godina. Pristupačno je cijena, atraktivno predstavljena i ispunjava potrebe današnjih učenika i nastavnika. Svaka razina uključuje brojne pjesme, duet, trio i četiri pune aranžmane u samoj metodi - Savršena za prve godine koncerte. Yamaha bend Student, BK 1 : E-stan alto saksofon.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ukulele pjesme za lutke

KM 10.58

Želite li naučiti igrati širok izbor pjesama nakulele? Tada je ovo prava knjiga za vas! Resurs za jednostavan za korištenje za povremeni hobista ili radna muzičarka, ova kolekcija sadr�

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.