• Novo
Savremeni kontrapoint: teorija i primjena

Savremeni kontrapoint: teorija i primjena

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

(Berklee vodič). Koristite kontrapunpu da biste svoju muziku učinili više uključivanjem i kreativnijim. Kontrainposmjerna vrijednost odnos muzičkih glasova je među osnovnim principima za pisanje muzike, a za mnoge stoljeće je bio centralni za proučavanje kompozicije. Bez obzira da li ste kompozitor, aranžer, filmski kompozitor, orkestrator, glazbeni direktor, pojačalo ili improviziranje muzičara, ova knjiga će pomoći u susretu sa zanatom, učvršćivanju i dovesti do novih kreativnih mogućnosti. Naučit ćete trikove trgovine od majstora i primijeniti ove vještine savremenim stilovima. Online audio primjere ilustriraju načela o kojima se raspravlja, a mnogi preporučeni liste slušanja ukazuju na dodatne primjere načina na koji su se ti principi korišteni u muzici u posljednjih hiljada godina. Savremeni kontraponos : Aplikacija teorije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Analiziranje Schuberta

KM 15.49

Istraživanje prijema Schubertovih najhrabrijih harmonija, ova knjiga koristi Schubertovu harmoničnu praksu za kritiku kanonskih muzičkih teorija Kada su Schubertove suvremene recenzente

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.