• Novo
Jedinstveni LOOM Assisi Augustus Rug Navy Blue Black 8 'Okrugli cvjetni boemski savršen za trpezariju ulaz za spavanje sobe za dječju sobu

Jedinstveni LOOM Assisi Augustus Rug Navy Blue Black 8 'Okrugli cvjetni boemski savršen za trpezariju

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Obriši izgled prostirki u kolekciji Augustus donijet će zrak sofisticiranosti vašem domu. Dostupno u nekoliko različitih boja, veličina i dizajna, naći ćete samo pravi tepih za vas u ovoj kolekciji. Neka ovaj Augustus prostirku daje dekor vašeg doma izgled koji ste tražili. Navy Blue / 8 '0 x 8' 0 krug. 70% upletena dvostruka pređe polipropilen frize i 30% poliestera. Mašinski izrađeni. Prostirke za područje. Turska. Obiteljska soba; Kućni ured; Kuhinja; Trpezarija; Dječja soba; Spavaca soba. 0,5 inča. Upute za njegu : vakuum redovno i tački čist. Zatvoreni. Da biste uklonili sve nabore, okrenite prostirku naopako i ubacite u oba smjera, vršite pritisak. Vaš će tepih ležati ravno u roku od nekoliko dana. Slike i dimenzije prostirki su što precizniji. Dimenzije i boje mogu se malo razlikovati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.