• Novo
Centric 141. - Prerađena Poluopterećena Kočiona Čeljust Sa Zadnje Strane Vozača

Centric 141. - Prerađena Poluopterećena Kočiona Čeljust Sa Zadnje Strane Vozača

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Prerađena Poluopterećena kočiona čeljust sa zadnje strane vozača (141.85502) od Centric. Pritisak ispitan i pažljivo pregledan, ova čeljust osigurava bezbedne performanse bez curenja, a istovremeno obezbeđuje precizno prianjanje. Čeljust se prevrne čeličnom sačmom kako bi se temeljito očistila hrđa ili kamenac za novo stanje. Centric 141.85502-Prerađena Poluopterećena Kočiona Čeljust Sa Zadnje Strane Vozača Dodatne Karakteristike Boja : Siva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Ručni Trans Nosač

KM 0.33

DEA proizvodi ručni mjenjač mount je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji za kvalitetu i zanatstvo Proizvodimo ručni nosač za mjenjač za gotovo svaki automobil na putu danas..

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.