• Novo
Urbana prodavnica LED Neonski Cheers Clear akrilna kutija, topla bijela

Urbana prodavnica LED Neonski Cheers Clear akrilna kutija, topla bijela

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Dajte svom prostoru šareni izgled s ovom urbanom trgovinom LED neonskim navijanjem jasna akrilna kutija, topla bijela. Dizajnirana sa toplim bijelim neonskim svjetlima "Cheers", ova rasvjetna akrilna kutija dodaje magični šarm vašem prostoru. Sa svojim modernim dizajnom Urbana trgovina LED Neonski živjeli jasna akrilna kutija čini savršen akcentni komad za vašu spavaću sobu, dnevni boravak ili kućnu kancelariju. Urbana prodavnica LED Neonski Cheers Clear akrilna kutija ima dimenzije 11.81 x 1.85 x 5.90 inča. Upotrijebite ovaj dekor sa znakom za osvjetljenje na bilo kojem noćnom ormariću, stolu ili stolu kako biste stvorili privlačnu postavku koja će vam se svidjeti. Okačite LED Neonski klip prozirnu akrilnu kutiju na zid i gledajte kako LED sijalice osvjetljavaju meke, ali žive boje u cijelom domu. LED neonska kutija za navijanje Clear Acrylic izrađena je od izdržljivog plastičnog materijala koji se može obrisati vlažnom krpom za super jednostavnu njegu i održavanje. Urbana prodavnica LED neonska akrilna kutija za osvjetljavanje dostupna je u raznim stilovima kao što su Happy, Dream Big, Hustle, Smiley Face, Cheers i XOXO. Sakupi ih sve! Urbana prodavnica LED Neonski Cheers Clear akrilna kutija, topla bijela. Deo naše saradnje sa kolekcijom rasvete Urban Shop Novelty. Mjere : 11.81 x 1.85 x 5.90 inča. Može se okačiti na zid ili postaviti na radni sto, sto ili policu. Obrišite za laku njegu i održavanje. Sadrži energetski efikasnu LED sijalicu. Uključuje USB adapter za utikač za jednostavnu upotrebu. Urbana prodavnica LED neonska akrilna kutija za osvetljenje dostupna je u različitim stilovima kao što su Smajli, veliki snovi, žurba, živeli, srećni i XOXO. Savršeno za svaku sobu vašeg doma!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.