• Novo
Ženske nogavice sa blokiranim bojama

Ženske nogavice sa blokiranim bojama

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Ove sportske radove ženske tajice za performanse u boji u boji dolaze u dvije jednobojne boje i dva printa za odabir. Oni nude 28" unutrašnji šav, prednji šav za laskavo uklapanje i dijagonalne komade sa zadnjim detaljima mreže. Ova pantalona takođe nudi umetak za mobilnost i upijanje kako biste bili suvi. Ostale karakteristike ovog Atletskog rada ženske Colorblocked performance Legging uključuju elastični pojas za poboljšanu udobnost. Pritisnite dugme za resetovanje i ostvarite svoje fitnes ciljeve jednom za svagda sa ovim atletskim radovima. Atletski radovi ženske boje blokirane performanse Legging : 86% poliester, 14% spandex . Colorbock dizajn . Performanse legging . Wicking i umetak . Lagan . Udoban pojas . Prednji laskavi šav . Podesivi kabl za vuču . Dostupno u različitim bojama . Okrenite naopačke, perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, ne koristite omekšivač, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, nisko osušite u mašini, odmah uklonite, ne peglajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna Rasprodaja

KM 3.00

Molimo vas da prepoznate brend "Ganfancp" kada kupujete žensku modnu odjeću!Možete pronaći bilo koji ženski modni stil koji želite, oni su jeftini i kvalitetniji!Savjeti : 1...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.