• Novo
Hunpta Ženske Pantalone Za Jogu Visokog Struka Široke Pantalone Za Noge Sportske Pantalone Sa Raširenim Džepom Za Yoga Pilates Fitnes Helanke

Hunpta Ženske Pantalone Za Jogu Visokog Struka Široke Pantalone Za Noge Sportske Pantalone Sa Raširenim

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Veličina : S struk : 64cm/25.20" Hips : 87cm/34.25" dužina : 103cm/40.55" Veličina : M struk : 68cm/26.77" Hips : 91cm/35.83" dužina : 104cm/40.94" Veličina : L struk : 70cm/27.56" Hips : 95cm/37.40" dužina : 105cm/41,34" veličina : XL struk : 76cm/29,92" kukovi : 99cm/38,98" dužina : 106cm/41,73" ženske pantalone za jogu flare helanke visokog struka široke sportske pantalone sa ravnim nogavicama lepršave pantalone sa džepom za yoga pilates fitnessmožemo garantovati da je ukupni stil prikazan na fotografiji tačan, međutim mogu postojati razlike u načinu na koji se stil pojavljuje tokom habanja. To ovisi o drugim fizičkim varijablama, npr.veličina ličnog tijela, oblik tijela, proporcija udova, visina, itd.Opis : pogodno za razne prilike - naše pantalone za jogu sa kratkim čizmama izrađene su od laganog i prozračnog materijala, koji pruža udobno nošenje i savršen je za sve prilike.Bilo da se radi o svakodnevnom nošenju, poslu i kancelariji, sportu na otvorenom i fitnesu u zatvorenom prostoru, porodičnim okupljanjima i praznicima, ili da li visite kod kuće, naše sportske pantalone za čizme su uvek najbolji izbor!Detalji o džepovima : četiri vanjska džepa na tajicama za čizme vrlo su dobro dizajnirana za spremanje malih predmeta i stvari kao što su ključevi od kuće, novčići, maramice itd. Kada izlazite, radite ili se bavite sportom, ponekad se osjećate nelagodno ili inkontinentno, ako imate neke lične stvari sa sobom, ne možete se osjećati ugodno ili obzirno, onda će vam ove korisne torbe zaista puno pomoći.Prilika : ove crne pantalone za jogu visokog struka savršene su za vježbe joge, vježbe, trčanje, fitnes, sportove na otvorenom i svakodnevno nošenje.100% kvalitetne poliesterske tkaninesuper udoban i mekan materijal : pantalone za jogu su pažljivo odabrane koje nisu providni materijali, a lagane su, prijatne za kožu i prozračnesezona : Proljeće//Jesen/Zima Spol : Žene stil : dnevno/ležerno materijal : Poliesterskipetern tip : Solid Length : Full Decoration : None Silhouette : Labavnošta dobijate : PC pantalone napomena : zbog mogućih fizičkih razlika između različitih monitora, fotografija proizvoda je samo ilustrativna i ne može precizno odražavati stvarnu boju predmeta koji ste dobili Size Waist Hips Length XL76cm/29.92"99cm/38.98"106cm/41.73"Size : XLWaist : 76cm/29.92"Hips : 99cm/38.98"Length : 106cm/41.73" ove pantalone se mogu nositi kao Ležerne pantalone za svakodnevno nošenje, ili se mogu nositi u sportu. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala,izdržljiv za svakodnevno nošenje. Moderan i moda čine vas privlačnijim. Savršena dužina za dukseve,dukseve, bluzu ili kaput. Pantalone možete ugurati u cipele ili dukserice za moderan izgled tokom svih godišnjih doba. Pogodno za ležeran svakodnevni izgled i sve prilike posebno za ured, zabave,odmor,klubove i izlaske. Pefect za nošenje uz farmerke ili helanke u proljeće, ljeto i jesen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.