• Novo
Noble Linen Set čaršava sa ukrasima od satenske trake

Noble Linen Set čaršava sa ukrasima od satenske trake

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Noble Linen ultra meki brušeni set listova od mikrovlakana od 4 komada dizajniran je imajući na umu vaš komfor i vaš stil. Napravljen od najfinijih uvezenih dvostruko brušenih prediva od mikrovlakana stvarajući novi standard u mekoći i prozračnosti, ovaj set listova od 4 komada će nevjerovatno otežati ustajanje iz kreveta ujutro. Naša premium prediva su izdržljivija od pamuka, potpuno bez bora i savršena za sva godišnja doba. Naš tim za dizajn u kući napravio je prilagođenu oblogu i detalje o traci i odabrao niz boja za dodavanje stila vašoj posteljini. Sadrži luksuzne plahte od mikrovlakana : bićete zapanjeni koliko su meke i udobne ove luksuzne posteljine! listovi su dizajnerski listovi po nevjerovatnoj cijeni. Savršeno pristaje za svaku sobu u vašoj kući, spavaću sobu, gostinjsku sobu, dečiju sobu i dušeke na izvlačenje.Najkvalitetnija izrada : napravljeni od ultra meke, super glatke tkanine od mikrovlakana, ovi ultra udobni čaršavi su tkani sa najfinijom izradom. Naš ogroman izbor boja omogućava vam da odgovarate estetici dizajna bilo koje i svake sobe u kući.Prekrasni detalji ukrasa : naši listovi sadrže moderne obloge u boji i detalje vezenja trake, dodajući stilski dodir estetici dizajna enterijera vaše spavaće sobe.Jednostavan za njegu : Fade, bojenje, skupljanje i bora otporan. Perite u mašini na hladnom. Izdržljiviji od bilo kog pamuka! Hipoalergena i otporna na plijesan, plijesan, grinje i druge alergene. Vodič za veličinu Queen jastuk : 20" x 26"King jastuk : 20" x 36" 1 ugrađeni list, 1 ravni list i 2 jastučnice (1 jastučnica za Twin & Twin XL veličine). Sadrži moderne obloge u boji i detalje vezenja trake. 16 " duboki džepni čaršavi - savršeni za prevelike dušeke. Hipoalergeno i antimikrobno za alergičare i osjetljivu kožu. Može Se Prati U Mašini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tkani Tencel set listova

KM 2.00

Svilenkasto meko i prirodno čisto, tkani Tencel posteljina posteljina osigurat će vaš san osvježavajući se udoban Luksuzno glatka struktura vlakana iz ekološki prihvatljivih resursa Pa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.