• Novo
Bare Home Taupe Microfiber Set mikrofibra, otporan na bora, duboki džep, pun

Bare Home Taupe Microfiber Set mikrofibra, otporan na bora, duboki džep, pun

Stupnjevi:
KM 16.50

Iznos
Tova je dostupna

Taupe set od mikrovlakana, vodootporan, duboki džep, full Our 1800 set za prikupljanje sadrži dodatne jastučneke i sadrži našu ekskluzivne ultra-dimljive pređe od mikrofibra koje su svjetlosne godine ispred konkurencije. Pređe od mikrofibrane poznate su po jedinstvenoj snazi ​​i izdržljivosti i dvostruke su četkane za optimalnu mekoću. Bićete zadivljeni koliko su meki i luksuzni ovi listovi, svaki krevet zaslužuje set. Imaju nevjerojatno baršunasti osjećaj koji je mekan na dodir, svaki jutro ćete se probuditi osjećajući se osvježenim i punim energije. Naši listovi su otporni na bora, hipoalergeni i otporni na grinje prašine, sjajno za one koji su skloni alergijama! Žive boje neće izblijediti, čak i nakon bezbroj pranja. Podesite standard : Nećete uskoro izlaziti iz kreveta. Ugodno tokom cijele godine, ovi listovi su napravljeni da impresioniraju iz prvog mirovanja. Set uključuje : 1 potpuno opremljeni list (75 "x 54"), 1 puni ravni lim (96 "x 81"), 2 standardne jastučnice (20 "x 30"). Odgovara madraci do 15 "dubokih . Ultra mekih listova : Naša vlasnička tkanina hidro brušenja je ultra-meka, lagana i prozračna da vas drže u zimi i hladno u ljeto. Dostupno u širokom rasponu boja za kompliment bilo koje spavaće sobe. Naš prozračan, posteljina od mikrovlakana je hipoalergeni i savršen za one sa alergijama ili astmom. Također preuzmete udobnost da znate da su vaši listovi smanjili, blede i otporne na mrlju . jednostavna njega : jednostavno bacite svoje listove u veš mašinu. Operite hladnom vodom sa sličnim bojama i prevrnite se na niskom. Nije potrebno peglanje ili komplicirano čišćenje!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

T Camden Solid Bonus set

KM 7.47

Dođite kući u meki luksuz svake večeri kada dodate ovaj 6komadni lim za ansambl za posteljinu Ovaj set je napravljen od pamuka od 100 posto sa tkanim brojem 350 navoja koji je mekan na do

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.