• Novo
Gridiron kočnice Kočnica Kočnica odgovaraju Odaberite: 2004- Chrysler Pacifica

Gridiron kočnice Kočnica Kočnica odgovaraju Odaberite: 2004- Chrysler Pacifica

Stupnjevi:
KM 83.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis proizvoda Gridiron kočnice Kočioni jastučići dizajnirani su za pružanje pouzdanih performansi za svakodnevni upravljački program. Gridiron kočnice kočnice kočnice koriste platformu specifični materijal trenja s organskim i polu-metalnim formulacijama. Ako doživljavate duže zaustavljanje udaljenosti ili ako su vaše kočnice, jastučići za kočnice, preglezivo zamijeniti performanse za zaustavljanje za zaustavljanje za pričvršćivanje podloge za podizanje kore-metalnih trenja oblikovanih kočnicama kočnice Navedite pouzdane performanse za svakodnevni vozač. Gridiron kočnice kočnice kočnice koriste platformu specifični materijal trenja s organskim i polu-metalnim formulacijama. Ako doživljavate duže zaustavljanje udaljenosti ili ako su vaše kočnice jastučići za pretenzivno zamjena za premijehne površine za zaustavljanje za zaustavljanje podloga za pričvršćivanje podloge za podizanje korezije-metalnog trenja obruč plamene - ID998 (zamjenjuje dio # mkd998) Odgovara odabir : 2004-2008 Chrysler Pacifica i još mnogo toga - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Centric 102.02540

KM 44.46

Centrični dijelovi nude punu liniju CTek standardnih zamjenskih dijelova kočnice i kvačila za uvoz i domaća vozila CTek komponente pružaju izuzetan kvalitet i vrijednost Koristeći svet

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.