• Novo
Routledge Music Companions: Routledge pratilac popularne glazbene analize: širenje pristupa

Routledge Music Companions: Routledge pratilac popularne glazbene analize: širenje pristupa

Stupnjevi:
KM 119.20

Iznos
Tova je dostupna

Routledge Companion za popularnu muzičku analizu : širenje pristupa proširuju opseg analitičkih pristupa popularnim muzikom ugradbenim metodama razvijenim za analizu savremene umjetničke muzike. Nastoji stvoriti novu analitičku paradigmu za ispitivanje popularne muzike iz razvoja u savremenoj umjetnosti muzike . Routledge pratitelj u popularnom glazbenom analizu : širenje pristupa koje se šire mogućnostima za analitičke metode za analizu savremene umjetnosti muzika. Ova studija nastoji stvoriti novu analitičku paradigmu za ispitivanje popularne muzike iz perspektive razvoja u savremenoj umjetnosti muzike. "Prošireni pristupi " za popularno muzičku analizu široko se definira kao kao istraživanje konstrukcija, oblika, timebra, ritma , ili estetika različitih oblika popularne muzike u konceptualnom prostoru nije ograničen na domenu uobičajene tonalnosti prakse, ali proširio se da uključuje bilo koji primjenjivi kompozicijski, analitički ili teorijski koncept koji svijetli muziku. Eseji u ovoj zbirci istražuju razne analitičke, teorijske, povijesne i estetske zajednice popularne muzičke dionice sa umjetničkim muzikom 20. i 21. stoljeća. Od rocka i pop do hip hop i rap, ples i elektronika, iz 1930-ih, iz 1930-ih, ovaj pratilac istražuje te veze u pet dijelova : uspostavljanje i širenje analitičkog okvira i timbre ritma, osnova i strukture kritičnih okvira : Analitički, formalni, strukturni i politički s doprinosima utvrđenih učenjaka i obećavajući nastavni učenike u teoriji muzike i povijesne muzikologije iz Sjeverne Amerike, Evrope i Australije, Routledge Companion : Proširivanje pristupa nudi nijansane i detaljne perspektive koje se odnose na nude Odnosi između koncerta i popularne muzike. • ISBN : 9781138683112 • Format : Tvrdi uvez • Datum objave : 2018-10-18.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bijes protiv mašine

KM 2.00

(Gitaru zabilježene verzije) Usklađivanje folija sa 10 pjesama, uključujući : Bomb Track metak u glavi Znajte svog neprijatelja i više sve prepisane note za napomenu • ISBN : 9780

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.