• Novo
Simfonijski repertoar, svezak I

Simfonijski repertoar, svezak I

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Centralni za repertoar zapadne umjetničke muzike od 18. stoljeća, simfonija se smatra jednim od krajnjih kompozicijskih izazova. U svojoj seriji sa pet svezak Simfonijski repertoar, kasni A. Peter Brown istražuje simfoniju iz početaka iz 18. veka do kraja 20. veka. U svesku 1, simfonija iz osamnaestog stoljeća, 22 od Brown-ovih bivših studenata i kolega surađuju kako bi dovršili posao koji je počeo u ovom kritičnom razdoblju razvoja u simfonijskoj historiji. Rad slijedi obris Brown-a, organizira se po zemlji i fokusira se na glavne kompozitore. Sadrži pregled četvorke poglavlja i zaključuje se s reframiranjem simfonijske narative. Saradnici se bave pitanjima historiografije, status istraživanja i pitanja atribucije i stilskih osobina i pružaju pozadinski materijal na muzički kontekst kompozicije i rane performanse. Glasnoća sadrži CD snimaka iz orkestra Bloomington Rani muzike, ističući uglavnom nedostupan repertoar u knjizi. Simfonijski repertoar, svezak I (ostalo).

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Woody Guthrie Songbook

KM 2.67

Riječi i muziku uglavnom Woody Guthrie (Richmond Music Folios) Deluxe izdanje sadrži 48 od legendarnih pjesama Guthrie, zajedno sa biografijom, uvodom, kompletnim stihovima, diskografijom

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.