• Novo
Crvena kap® dvostruka haljina sa dvostrukim grudima

Crvena kap® dvostruka haljina sa dvostrukim grudima

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Slobodno i udobno se krećete opuštenim ramenima i lakomislenim olakšavajući zahvaljujući dodatnoj sobi u ovim podzemnim šavovima. Ova dvostruko grudna haljina sadrži podesive veze zadnje veze, tako da možete zategnuti ili otpustiti za najudobnije fit, a bočni džepovi za ulazak drže predmete u blizini. Ova udobna haljina s kratkim rukavima omogućava vam da podržite svoje profesionalne standarde u načinu na koji radite, gledate i osjećate. Dodatna soba ugrađena u podmazivanje u podzemlju za veći raspon pokreta. Podesive veze zadnje veze pružaju laskavu ženku. Bočni džepovi za jednostavan pristup. 45 in. Dužina leđa na veličini Medij. Opuštena ramena i spljošteni šavovi rukava.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Haljina Za Čišćenje

KM 2.67

Modne žene Casual prugaste štampane haljine bez rukava sa vezicama od Kamisola Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku.

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.