• Novo
Dorman prednja vozačka okretna signal Signal Parking Svjetlo za parkiranje za specifične Toyota modele Odgovara: 1987 - Toyota Pickup

Dorman prednja vozačka okretna signal Signal Parking Svjetlo za parkiranje za specifične Toyota modele

Stupnjevi:
KM 14.49

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj sklop signala / parkiranja za parkiranje odgovara originalnoj opremi za fit i funkciju u određenim vozilima. Napravljena od izdržljivih materijala, ova jedinica se proizvodi za stroge inženjerske standarde kvaliteta kako bi se osiguralo pouzdane performanse u dužem radnom vijeku. Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera proizvoda i stručnjaka sa sjedištem u Sjedinjenim Državama, Dorman je prvi izbor automobilskih stručnjaka, dvorišne mehanike i čine se sami preko Severne Amerike. Idealna zamjena - ovaj sklop signala / parkirnog signala se podudara sa fitom i funkcijom izvornog dijela kako bi se osiguralo pravilno izvedbe. Izdržljiva konstrukcija - ovaj dio je izrađen od kvalitetnih materijala za dugi radni vijek. Ekonomično rješenje - nudi originalnu kvalitetu opreme po konkurentnoj cijeni. Osigurano kvalitetom - Ovaj sklop signala / parkirnog svjetla je pretrpio rigorozne testiranje kako bi se osiguralo standarde kvalitete. Osigurajte fit - da biste bili sigurni da ovaj dio odgovara vašem tačnom vozilu, unesite svoju godinu, make, modelirajte i konfiguraciju u alat za opremu na ovoj stranici. Odgovara : 1987-1988 Toyota Pickup i još mnogo toga - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.