• Novo
Novo 82-1191ar motor i montažu regulatora zadnje desne odgovaraju 2003 - Toyota

Novo 82-1191ar motor i montažu regulatora zadnje desne odgovaraju 2003 - Toyota

Stupnjevi:
KM 21.48

Iznos
Tova je dostupna

Kad vaš motor za podizanje prozora ne uspije, često je uzrokovan neuspjehom u sklopu regulatora. Ovaj neuspjeh uzrokovat će preuranjeni izgaranje motora za podizanje prozora. Sa karticom Cardone Engineered Motor i montaža motora i regulatora prozora, možete uštedjeti vrijeme i novac zamjenom cijele sklopom. Kardone sklopovi motora i regulatora prozora su dizajnirani za ispunjavanje ili premašio OEM performanse, pružajući kvalitetan proizvod i vi i vaše vozilo možete se osloniti. Primjena vozila : Toyota Corolla 2008-03. Poboljšana nad izvornim performansama, svi zupčanici su dizajnirani sa jačim, manje krhkim materijalima od o.e. Da bi se spriječilo prerano habanje, pruga i provaliti život performansima. Da bi se osiguralo da su armature i kontakti pravilno usklađeni. U sistemu podizanja prozora . zagarantovano uklapanje i funkcija . susret ili prelazi o.e.m. Performanse . OE Reference : 55363284ad. Odgovara : 2003-2008 Toyota Corolla i još mnogo toga - dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 1.67

ONN auto punjač sa pričvršćenim gromobranskim kablom, 2,1 amp, 3 ft : 1 USB port sa izlazom od 5 V / 2.1 A Zaštita od prekomjerne napona, prekomjerne i kratkog spoja Siguran punjač z

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.