• Novo
Avalanche odrasli muškarci kliznu na cipele - smeđa, 9

Avalanche odrasli muškarci kliznu na cipele - smeđa, 9

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Predstavljamo ljubitelje za odrasle lavine na cipelama, epitet stila, udobnosti i svestranosti. Izrađena pažnjom pažnje na detalje, ove su cipele dizajnirane tako da udovolje zahtjevima modernih muškaraca u pokretu. Premium materijali osiguravaju izdržljivost, dok stil klizanja nudi pogodnost bez ugrožavanja na sigurnom fit .. Ove cipele savladavaju ugledni uložak, ove cipele pružaju izuzetnu udobnost, omogućavajući vam da ostanete na nogama cijeli dan. Čvrsta nadlaska nudi vrhunsku vuču, što vam omogućava da osvojite razne terene s lakoćom i samopouzdanjem .. S njihovim elegantnim i savremenim dizajnom, ove klizne cipele bez napora uzdižu bilo kakvu odjeću, neka bude povremena ili polu-formalna. Bez obzira da li se krećete za vikend avanturu ili noćni izlazak s prijateljima, lavina klizanje na cipelama dodajte dodir sofisticiranosti na svoj ansambl. Izdržljiv, ovi mali udarci traje vaše dijete mjesecima zabave i još mnogo toga!. Udobno, mali dječak voljet ćete to zahvaljujući svojim visokokvalitetnim potplatima i oblogom. Style, dizajn na tim tenisima odgovara bilo kojem povremenom okruženju dok izgleda sjajno! Visoka kvaliteta : Stručno izrađene cipele, napravljene s iskustvom korisnika. Zaštitno : Zaštita : Držite noge na svakom koraku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TODDLER Pastel J-Slips

KM 6.50

Toddler JSlips ima našu ekskluzivnu stravu ugrađenu pravu, tako da će vaš sandal ostati na vašoj maloj noga.JSlips mandal sandalama su sada u 5 Cool Pastel Boje : Pink Plumeria, Ocean B

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.