• Novo
Sanviglor muški stalak za prsluk ovratnik s punim patentnim zatvaračem prsluk Regular Fit Coat Holiday Winter Warm Coats vino Crveno 2XL

Sanviglor muški stalak za prsluk ovratnik s punim patentnim zatvaračem prsluk Regular Fit Coat Holiday

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : muškarci, menstyle : muški zimski topli prsluk, Puffer prsluk, casual Outwear kaput,muška jakna Vest Pattern tip : jednobojna, Patentni zatvarač, Džepboja : Siva, Crna, vinsko Crvena, vojničko zelena, kafa, tamnoplava, kaki, Crvena (opcionalno) Veličina : M, L, XL, 2 XL, 3 XL, 4 XL, 5 XL (slijedite tabelu veličina za odabir) Materijal : 100% Poliesterneckline : Stand Collar Length : dužine bokova dužina Leeva : sleevelessseason : proljeće, jesen,jesen,zima,Funkcije : 1. Tkanina : poliester, lagan, mekan i udoban za nošenje. Dajući vam divno iskustvo nošenja.2. Dizajn : različite grafike koje možete izabrati. To je obavezan pufer prsluk za vaš ormar u jesen i zimu!3. Karakteristika : ova jakna sa Puffer prslukom je opremljena ovratnikom sa postoljem od poliestera, jednobojnom bojom, džepovima, bez rukava, te u Casual i labavom stilu kardigan jaknom, kaputom sa patentnim zatvaračem za jesen, zimu i ranije proljeće.4. Prilika : pogodno za Casual, dnevni, odmor, kampiranje, na otvorenom, skijanje, ured itd. Savršeno za proljeće, jesen i zimu, samo uparite s nogavicama, uskim trapericama i čizmama za šik izgled!Sadržaj paketa : 1 x muški prsluk(ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) stil - Muška vanjska odjeća za prsluk sa patentnim zatvaračem, napuhani prsluk za zimsku toplu jaknu, ležerni udoban kaput. Materijal-100% Poliester. Tkanina je meka i prozračna, udobna za vašu kožu. Dizajn-prsluk sa Puffer prslukom sa postoljem štiti vašu glavu od hladnoće zimi, zatvarač sa zatvaračem ispred, dva velika džepa, pravilnog kroja, bez rukava, ali pokriva celo rame, čineći da se uvek osećate kao da ste u naručju topline vašeg ljubavnika. Prilika-naša odjeća pogodna za ležernu odjeću, posao na otvorenom, putovanja, biciklizam, planinarenje. Pecanje, Kampovanje. Obavezno za vašu garderobu zimi. Uparite se sa pantalonama i čizmama za lagan ansambl, ili sa ležernim pantalonama i patikama kada želite udoban i udoban Outfit.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.