• Novo
Free Tech muška jakna srednje kategorije

Free Tech muška jakna srednje kategorije

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Besplatna tehnološka Muška čvrsta jakna srednje težine čini moderan i funkcionalan dodatak vašoj garderobi. Napravljen je od 100 procenata poliestera i obezbediće toplotu kada vreme postane hladno. Ima stojeću kragnu, prednje zatvaranje sa patentnim zatvaračem, kapuljaču na vezice pozadi, dva bočna džepa sa zatvaračem, jedan džep na grudima sa zatvaračem i duge rukave sa manžetnama za zatvaranje na zatvarač. Ovu besplatnu tehnološku jaknu prekrijte majicom, majicom na kopčanje ili kapuljačom za grijanje. Takođe pruža fleksibilnost i prostor za kretanje, tako da ga možete nositi tokom većine aktivnosti na otvorenom. Ova muška poliesterska jakna može se prati u mašini. Čak dolazi u različitim bojama koje odgovaraju vašem stilu. Free Tech srednje muške jakne 100% poliester. Vodootporna Školjka. Zip Prednje Zatvaranje. Uklonjiva Kapuljača Za Vezice. Ustani Okovratnik. 2 Bočni Džepovi Sa Zatvaračem. 1 Džep Na Prsima Sa Zatvaračem. Podesiva žica za vuču na rubu. Vanjska Ploča Za Vjetar. Birajte Između Različitih Boja. Mašina za pranje hladno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pro akcijska jakna

KM 2.33

Prednosti lagane kaiševine Frogg Toggs dostupne su u najpopularnijim maskirnim uzorcima Napredni dizajn materijala CLASSIC50 dodaje trajnost, 100% vodootporna dubina i još važnije, mekšu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.