• Novo
Novi standardni zamjenski zamenski upravljač CAPA Sertified Objektiv i kućište, uklapa se 2005- Chrysler 300

Novi standardni zamjenski zamenski upravljač CAPA Sertified Objektiv i kućište, uklapa se 2005- Chrysler

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Sa ozbiljnom i nepokoležnom opredjeljenjem davanja širokim spektrom visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravak i priborne njihove automobile, kamione i ostala vozila, nudimo novu standardnu ​​zamjenu za zamjenu halogenog svjetlosnog svjetla Capa i Kućište, bez kašnjenja projekcije, turneje / ograničene modele. Dizajniran je da zamijeni vaše postojeće prednje svjetlo. Odgovara vaš 2005-2007 Chrysler 300. Provjerite da li vam se nalazi u vašem vozilu. Garancija : 5 godina, ograničena. Kai New Capa certificirani standardni zamjenski zamenski upravljač Objektiv i kućište, uklapaju se 2005-2007 Chrysler 300 bez kašnjenja projekcije, ulazne / ograničene modele, izrađene od plastike. Susreće sa svim federalnim standardima sigurnosti motora. Nije potrebno bušenje za ugradnju. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odgovara : 2005-2006 Chrysler 300c Touring 2007 Chrysler 300 Touring i još mnogo toga - Dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 1.00

Proizvedeno od vrhunskih komponenti, ovo je vaša najbolja opcija i jeftin zamjena za vaše potrebe za obnovom, popravkom i održavanju OE zamjenski proizvod za vaš oštećeni ili stariji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.