• Novo
Novi Standardni Zamjenski Poklopac Svjetla Za Maglu Sa Strane Putnika, Odgovara 2011-Kia Sorento

Novi Standardni Zamjenski Poklopac Svjetla Za Maglu Sa Strane Putnika, Odgovara 2011-Kia Sorento

Stupnjevi:
KM 39.99

Iznos
Tova je dostupna

Sa ozbiljnom i nepokolebljivom posvećenošću pružanju korisnicima širokog spektra visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravku i opremanje njihovih automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novi standardni zamjenski poklopac svjetla za maglu sa strane putnika, teksturiran, isključuje SX modele. Dizajniran je za zamjenu postojećeg poklopca svjetla za maglu. Odgovara Vašoj Kia Sorento 2011-2013. Provjerite odgovara li Vašem vozilu. Garancija : 5 Godina, Ograničeno. KAI novi standardni zamjenski poklopac svjetla za maglu sa strane putnika, odgovara 2011-2013 Kia Sorento teksturiran, isključuje SX modele, napravljene od ABS termoplastike . Direktna zamjena za vaše vozilo . Isti oblik Fit i funkcija kao OE . Garancija : 5 Godina, Ograničeno . Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo . Odgovara Select : 2011-2012 KIA SORENTO BASE / LX 2013 KIA SORENTO LX i više - dodajte svoje vozilo u naš Fit widget da provjerite.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 1.00

Proizvedeno od vrhunskih komponenti, ovo je vaša najbolja opcija i jeftin zamjena za vaše potrebe za obnovom, popravkom i održavanju OE zamjenski proizvod za vaš oštećeni ili stariji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.