• Novo
Ozmmyan Soft Diatom Blut Podna mat ekspanzija mali cvijet 3D vid kupaonice Toalet Neklizajući podne prostirke Prep rane pristupne ponude

Ozmmyan Soft Diatom Blut Podna mat ekspanzija mali cvijet 3D vid kupaonice Toalet Neklizajući podne prostirke

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

Dyttdo Početna Potrošana ušteda do 30% Mekana diatom blata Podna mat ekspanzija mali cvijet 3 D vid kupaonice Neklizajući kat Matthe mat pohvala višeslojni sustav koji efikasno zamke i isparava. Gornji sloj privlači njegovu površinu, dok drugi sloj, izrađen od apsorpcionog spužva, omogućava da voda prođe kroz i bude. Otvorena struktura spužve od sunđera omogućava da se cirkulira, omogućujući brzo isparavanje. Treći sloj se sastoji od mekog i brzog sušenja, koji se jastuk pruža mekim i udobnim osjećajem. Pomoću tradicionalnih pamučnih prostirki koje su često klizave, prostirku gumenu dno, prostirki se ne osigurava da ostane na mjestu. Product je da ostane na mjestu. Product uključuje : 1x Podnim mat upijajući i brzo sušenje. Udobno pod nogama. Ekološki prihvatljivo i zdravo. Visokokvalitetni materijali i izdržljivost. Moderan i može se koristiti kao ukras. Domaći dekor; Kućni dekor; Dekor; Dekor; Ručnik; Jastuci; Tepih; Cartin; Nožna mat; kauč jastuci; prostirka za kupanje; kauč na kauču. Školska ušteda; Kućna potrepština; Dopuna; Početna Essentials; Poklon za odrasle; Poklon za odrasle; Poklon za devojke; Clearances ispod 20 USD; Prodaja Danas Clearance; Porodični pokloni; Ušteda na 30% popusta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.