• Novo
Wonder Nation Girls 'Fau Sherpa obloženi sa prednjim hoodie, veličinama 4- & plus

Wonder Nation Girls 'Fau Sherpa obloženi sa prednjim hoodie, veličinama 4- & plus

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Obložen mekom toplom lažom Sherpa, ova hoodie iz čudećeg naroda zadržat će je zagrijava da li se druži ili krenu u školu ili bilo kakvu vanjsku aktivnost. Dostupno u raznim zabavnim bojama i uzorcima! Isključivo na. Materijal : Shell : 53% pamuk / 47% poliester; Postrojenje : 100% poliester. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Težina : srednja težina. Ovratnik : Crewneck; Pričvršćena kapuljača sa lažnim dijelom Sherpa. Zatvaranje : zatvaranje prednjeg zatvarača. Rukavi : dugački sa rebrastim manšetama. Džepovi : Dvije džepove prednje torbice. Značajke : rebrasti rub; Faux Sherpa obloge; Super-mekan osjećaj. Djevojke Faux Sherpa obložena kapuljačom od čudesne nacije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

LOL. Iznenađenje

KM 7.50

Pogledat će i osjećati se kao prava lutka u ovoj zabavi i šarenoj kapuljači iz L.O.L Iznenađenje! Grafički prednji svjetlucavi sa blistavim akcentima i čuva je slatko i osjeća se udo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.