• Novo
Djevojkov transformatori: Earthspark Optimus više nego što se susreće sa grafikom očiju ljubičaste bobice

Djevojkov transformatori: Earthspark Optimus više nego što se susreće sa grafikom očiju ljubičaste bobice

Stupnjevi:
KM 13.99

Iznos
Tova je dostupna

Dugo nakon završetka građanskog rata između autobota i deceptikona, svjedoci rođenje nove pasmine transformatora koji se nazivaju zemljom nazvanim Terrima, u novim animiranim transformatorima crtanih filmova : Earthspark. Ovo zvanično licencirane grafičke majice za djevojčice transformatora sadrži transformaciju Optimus Prime sa klasičnim citatom : "više nego što se vidi oko "! Ako ste tražili modu, što je "više nego što se susreće u oči ", ne potražite dalje od naših transformatora! Uživajte u udobnosti i modi u isto vrijeme s tim zvanično licenciranim grafičkim majicama iz transformatora : Earthspark . Stružite svojim stvarima s ovim stilskim novim djevojkama koje je savršeno za svaku priliku, koja sadrži transformaciju Optimus Primeu sa klasičnim citatom : "Više nego što se susreće oko"! Pronađite savršeno pristajanje za vas! Pogledajte grafikone veličine za više informacija. Napravljen od najkvalitetnijih materijala na prvoklasnim digitalnim pisačima za direktno do odjeće. * Ovaj predmet je napravljen po narudžbi; Molimo vas da razmislite o tome prilikom naručivanja više veličina. *. Štampano u SAD.a. Sa sigurnim mastima na bazi vode. Laka njega; Mašinsko opremanje hladno iznutra sa sličnim bojama, suhim niskim (osušite za najbolje rezultate) . službeno licencirana odjeća. Dizajnirana i ekskluzivna saradnja s vrhunskim marki i umjetnicima svijeta.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

LOL. Iznenađenje

KM 7.50

Pogledat će i osjećati se kao prava lutka u ovoj zabavi i šarenoj kapuljači iz L.O.L Iznenađenje! Grafički prednji svjetlucavi sa blistavim akcentima i čuva je slatko i osjeća se udo

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.