• Novo
Chic Home Brennah 7-komadni cvjetni medaljon printuje se postavljen, kraljica, taupe

Chic Home Brennah 7-komadni cvjetni medaljon printuje se postavljen, kraljica, taupe

Stupnjevi:
KM 16.50

Iznos
Tova je dostupna

Dajte svojoj spavaćoj sobi svjež, čisti izgled jedinstvenim stilom Brennah prekrivača postavljenog iz šik kuće. Ovaj savremeni prekrivač sadrži cvjetni medaljon uzorak ispis na licu i čvrstim podlogom boja na obrnutoj boji. Ispunite set sa uključenim dizajnom koordiniranim jastukom ili miješajte i odgovarajte vlastitim komadima za jedinstveni izgled. Postavljen sa četiri komada (1 ugrađeni lim, 1 ravni lim i 2 jastučnice) uključen je u svaki set. Sadrži 1 jorgan, 2 šamca, 1 ravni lim, 1 opremljeni lim, 2 jastučnice. Dostupne boje su taupe, žuta, zelena. Suho čisto poželjno. Mašina koja se može prati, koristite mašinu za prednju utovarivač (ili top utovarivač bez agitatora) kako biste izbjegli kidanje. Koristite hladnu vodu u nježnom ciklusu, prevrnite suhu nisku toplinu ili suhu zraku. Dolje alternativno punjenje - ovaj šik kućni prekrivač izrađen je s alternativnim sintetičkim punjenjem. Stil i udobnost - Naši modni prekrivač postavlja se u kompletu i funkciju da vam daju najbolje izgleda i najudobnije posteljinu. Dizajn medaljla - Savremeni cvjetni medaljon Ispis na licu - Koordinirani shams dizajn Završite izgled.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

T Camden Solid Bonus set

KM 7.47

Dođite kući u meki luksuz svake večeri kada dodate ovaj 6komadni lim za ansambl za posteljinu Ovaj set je napravljen od pamuka od 100 posto sa tkanim brojem 350 navoja koji je mekan na do

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.