• Novo
Shelli Segal - pamučna GSM flanela - ultra mekana, topla i ugodna posteljina, sa dva džepa na ugrađenim listovima, uklapa se do 16 duboki džep, modni otisak, kralj

Shelli Segal - pamučna GSM flanela - ultra mekana, topla i ugodna posteljina, sa dva džepa na ugrađenim

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Vrhunski kvalitet : klizanje u luksuz, izuzetno gladak i ultra mekan na dodir, premium flanel posteljina tkani iz najfinijih pamučnih pređe koje vam omogućavaju da se opustite u njezinu hladnu udobnost. Petska izrada i stručno tkani za proizvodnju super mekim luksuznim osjećajem. Posebni obrada završne obrade za naglašavanje sjaja i mekoće tkanine. Držite toplu i ugodnu sezonu sa našim 100% pamučnim flanelom koji se četkaju za vrhunsku mekoš materijal - 100% pamuk i kralj uključuje ravni list od 108 "x 102" inčni, 78 "x 80" + 16 "inčni list, i 2 piljke 20 "x 40". Dolazi u mnogim atraktivnim bojama koje odgovaraju dekoru u vašoj spavaćoj sobi. Svaka strana lima . Vrhunska kvaliteta - klizanje u luksuz, izuzetno gladak i ultra mekan na dodir, premium flanel posteljina tkani od najboljih pamučnih pređa koje vam omogućavaju da se opustite u njezinoj hladnoj udobnosti. Metculous zanatstvo i stručno tkani za proizvodnju super mekanog luksuzan osjećaj. Poseban obrada za završnu obradu i mekoću tkanine. Držite toplu i ugodnu cijelu sezonu sa našim 100% pamučnim flanelom koji se četkaju za krajnju mekoću. Specijalizirani smo za proizvodnju nekih najmeh i najluksuznih pamučnih listova u industriji. Napravljen u vertikalno integriranom tvorničkom certificiranom za ISO-9001 : 2008, ISO-14001 : 2004 i ISO-18001 : 2007. SEDEX, OEKO-TEX i BSCI poklapani objekt osigurava održivost, doprinos okolišu i korporativnoj društvenoj odgovornosti. Garancija : Imamo 100% povjerenja u kvalitetu naših proizvoda i kontinuirano nastojimo pružiti najbolje iskustvo kupca. Stoga vam pružamo 30 dana garancije na našim proizvodima bez postavljanih pitanja! Slobodno nam se posegnete.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.