• Novo
Čvrsti serija Kompatibilan je sa Samsung Galaxy Note 10+ Plus - TEAKTNI Oklopni poklopac s ugrađenim postoljem, kopča za kopču, kaljenog stakla zaštitnika i atom - tanka plava linija

Čvrsti serija Kompatibilan je sa Samsung Galaxy Note 10+ Plus - TEAKTNI Oklopni poklopac s ugrađenim postoljem,

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj kombit za kombiniranje kombi Mobitra dizajniran je za Samsung Galaxy Note 10+ Plus / Note 10+ Plus 5 G (2019) (6,8 inčni ekran). Uključuje sljedeće : Dual sloj Robusni kickstand Chickstand (tanka plava linija) izrađena je od visokokvalitetne polikarbonatne i unutrašnje silikonske jezgre s malim ojačanim jastučićima za upijajucu za zaštitu vašeg telefona. Čvrsto gumirane karakteristike od polikarbonata od polikarbonata izgrađene u Kickstancu. Dolazi sa odvojivim okretnim okretnim remenom od 360 stupnjeva za okretni kaiš za klip. Precizni izrezi, jednostavan za pristup svim portovima, tipkama, kamerama i zvučnicima. Podignuta prednja okvira i ivice uzdignute ekranu telefona i kameru kako bi se spriječilo ogrebotine stola na ravnoj površini. Protuklizna tekstura za jak prianjanje. Zaštitnik na ekranu od kaljenog stakla je 100% transparentan jasan i dolazi s jednostavnom kompletom za instalaciju uputa. Štiti ekran vašeg telefona od neželjenih otisaka prstiju, prljavštinu, prašini i ogrebotinama. Staklo je 0,2 do 0,45 mm (varira po modelu) debljine i izrađene visokokvalitetnim hemijski obrađenim prozirnim kaljenim staklom. Jasan dizajn pruža maksimalnu jasnoću, očuvajući originalni izgled vašeg ekrana. Nudi zaštitu od prekida zaslona telefona i otpornost na udarce. Površina kaljenog stakla ima tvrdoću od 8-9h, tri puta jače od redovnog filma za kućne ljubimce. Kaljeno staklo je obloženo na leđima s jakim silikonskim ljepilom koji postavlja instalaciju jednostavnom i čvrsto pričvršćuje film tako da ne utječe na osjetljivost na dodir. Ako je slomljeno, kaljeno staklo se probija u male komade koji nisu oštri, čineći ga sigurnijim od ostalih staklenih proizvoda. Uključuje krpu za čišćenje atoma BEMZ-a za čišćenje uređaja. BC robusna serija Kompatibilna je sa Samsung Galaxy Note 10+ Plus - TEAM dužnosti poklopca zaklopljenja sa ugrađenim štandom, kopča za kopču, kaljenog zaštitnog stakla zaslona i atom - tanka plava linija.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.