• Novo
Maytalsoy narukvice zakovice lagani manžetne narukvice modni Unise rastezljivi modni nakit Žene rođendanski poklon Party Street kafa

Maytalsoy narukvice zakovice lagani manžetne narukvice modni Unise rastezljivi modni nakit Žene rođendanski

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis : gotički stil : punjen šiljcima, što ga čini dobrim za nakit u gotičkom stilu.Izdržljiv materijal : metal je poliran sa odličnom teksturom, koju nije lako slomiti, potamniti, korodirati ili rđati. Jedinstveni stil : elegantan je i delikatan za žene i devojke, odgovara mnogim ljudima veličine zglobova, tako da ne brinite o veličini narukvice. Lijep poklon : može biti slatki poklon za vašu porodicu i prijatelje za godišnjicu, rođendan, ceremoniju, Božić, Majčin dan, Dan zaljubljenih, Dan zahvalnosti itd. Široka primjena : možete ih nositi da prisustvuju mnogim prilikama, kao što su svakodnevno nošenje, vjenčanje, odmor, Datum, matura, zabava na plaži i još mnogo toga. Specifikacija : Boja : Crvena, Crna, Bijela, Kafa.Materijal : Koža.Veličina : Cca. 23x4x4 cm / 9, 06x1, 57x1, 57 inča.Napomena : možda postoji nekoliko distorzija boja zbog različitih rezolucija računara.Možda postoji mala greška zbog različitih mjerenja ruku.Paket Uključuje : 1 Komad Narukvica. Gotički stil : punjen šiljcima, što ga čini dobrim za nakit u gotičkom stilu. Izdržljiv materijal : metal je poliran sa odličnom teksturom, koju nije lako slomiti, potamniti, korodirati ili rđati. Jedinstveni stil : elegantan je i delikatan za žene i devojke, odgovara mnogim ljudima veličine zglobova, tako da ne brinite o veličini narukvice. Lijep poklon : može biti slatki poklon za vašu porodicu i prijatelje za godišnjicu, rođendan, ceremoniju, Božić, Majčin dan, Dan zaljubljenih, Dan zahvalnosti itd. Široka primjena : možete ih nositi da prisustvuju mnogim prilikama, kao što su svakodnevno nošenje, vjenčanje, odmor, Datum, matura, zabava na plaži i još mnogo toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.