• Novo
Baocc dodatna oprema Charm privjesak privjesak za ključeve Torbica Torbica privjesak za ključeve biser Rhinestones Keychains Keychains a

Baocc dodatna oprema Charm privjesak privjesak za ključeve Torbica Torbica privjesak za ključeve biser

Stupnjevi:
KM 23.00

Iznos
Tova je dostupna

Pearl Shell privjesak za ključeve privjesak za ključeve kristalni Rhinestones torbica privjesak torbica Charm Features : paket uključuje : 1 x lovely pearl shell privjesak za ključeve sa lijepim privjeskom i privjeskom za ključeve.Karakteristike : ovi privjesci za ključeve sa narukvicama izrađeni su od metala i najbolji su dodatak za organiziranje ključeva od automobila, ključeva od kuće ili novčanika za mini kartice.Stil : slatki privjesak za ključeve od biserne školjke može se zakačiti na bilo koju torbicu, ruksak, torbu za mobilni telefon, putnu torbu itd. Čak i u glomaznoj torbi lako možete pronaći ključ.Odaberite boju koju volite i uživajte u novom načinu života. Svidjet će vam se ova predivna narukvica za ključeve. Specifikacija : Naziv artikla : slatki pearl shell privjesak za ključeve težina : oko 13g paket uključujući : 1xcute pearl shell privjesak za ključeve dodatna oprema. Privjesci za ključeve. Povoljne cijene i vrhunski kvalitet su naši glavni prioriteti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.