• Novo
Ghostbusters animirani tinejdžer duksevi majica majica sa zatvaračem s kapuljačom s kapuljačom kapuljača za dječake djevojke

Ghostbusters animirani tinejdžer duksevi majica majica sa zatvaračem s kapuljačom s kapuljačom kapuljača

Stupnjevi:
KM 14.95

Iznos
Tova je dostupna

Ghostbusters animirani tinejdžerice je sa šeširom i šeširom (veličina malog i srednjeg bez konopa za kapicu, veliki i X-veliki sa kap u konopci), patentnim zatvaračem, a kongaroo džep na prednjoj strani Spremite dnevne male predmete. - Animirane duhove za mlade pogodne su za proljeće, jesen i zimu . - animirane duhove Ghostbustersa savršene su za djevojčice, dječake, tinejdžer, mlade . - materijal : poliester. Komforna i velika elastičnost . - Ghostbusters animirani duks teen pogodni su za svakodnevno habanje, sport, odmor, proslave, festivale, božićne i zabave, lako se podudaraju sa trapericama, sportskim hlačama, suknji, duksevima, lako podudaranje Sa toplom odjećom unutar . - strojno pranje ili ručno pranje, hemijsko čišćenje je i dobra metoda, jednostavna za održavanje i vrlo izdržljiva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.