• Novo
Ženska Moda Casual Halloween štampani Dugi rukav bluza gomila ovratnik pulover vrhovi Sweatershirt Trendy tunika Dressy Plus Size jesen puloveri

Ženska Moda Casual Halloween štampani Dugi rukav bluza gomila ovratnik pulover vrhovi Sweatershirt Trendy

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Moda Casual Halloween štampani Dugi rukav bluza gomila ovratnik pulover vrhovi Sweatershirt Features : 1.Karakteristike : Casual topovi,hedžing, štampani topovi,Casual topovi,moderan i modni dizajn, ljetna casual bluza 2.Materijal : Poliester. Poliesterska vlakna, izrađena od visokokvalitetne tkanine, lagana meka i udobna. 3.Štampani dizajn čini ga seksi i privlačnijim za nošenje. 4. Prilika : ležeran,Daliy,rođendan, izlasci,plesni nastup, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Odmor i više. Odijelo za jesen, zimu i proljeće. 5.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa. Proizvod information : Season : Autumn Gender : Women,Girl Occasion : Casual,Daliy Material : Polyester Style : Casual,Fashion Length : regularno dužina rukava : dugi Rukavkako oprati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1 kom žena Blousezize pamuk,poliester,mekan i udoban. Lagan i udoban pulover sweatershit. Puloveri su tako udobni i dobri da će brzo postati svakodnevna stvar. Prilika : svakodnevno nošenje, dom, zvanje, datumi, sport, škola, posao itd. Lako se kombinuje sa čizmama, farmerkama, uskim helankama za moderan izgled u proleće, jesen i zimu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.