• Novo
Mojoj Godvalentinsovoj kartici i ogrlici za poklon za poklon, božićni poklon za mamu, Dan zaljubljenih za Božine za Godvalentines, Rođendanski poklon za Godvalentine, Motivacijski nakit i poklon kutiju

Mojoj Godvalentinsovoj kartici i ogrlici za poklon za poklon, božićni poklon za mamu, Dan zaljubljenih

Stupnjevi:
KM 19.98

Iznos
Tova je dostupna

✿ Nakit i kartica Majčin dan Ova delikatna majica Ogrlica sadrži lijep šarm srca, visi s osjetljivih lanaca od nehrđajućeg čelika. Svaka matična ogrlica u ovoj kolekciji dolazi sa nezaboravnim citatom tiskanim na kartici želja. To čini prekrasan i promišljen dar za majke majke, gandmaju. Ogrlica od nehrđajućeg čelika je divna i jedinstvena ideja za poklon da se tuširaju važne ljude u vašem životu sa slatkom, nježnim i kreativnim dar. ✿Materijali Koristim 316 L hirurški materijal od nehrđajućeg nehrđajućeg sloja za izradu nakita, što osigurava da neće izblijediti ili gubiti sjaj u bilo kojem trenutku, a hipoalergeni, što ga čini sigurnim za alergijske ljude. Upute za njegu, iako se koriste materijali izrađeni od nehrđajućeg čelika, preporučujem da ne spavate, plivate ili prskajte hemikalije (I.E. parfemi, losioni ili sprej za tijelo) na ogrlicu da biste sačuvali svoje savjete za sačuvanje Dugocjenost ogrlice.to čisti, najbolje je koristiti meku krpu od mikrovlakana za čišćenje nakita od mrljenja. Materijal : nehrđajući čelik. Veličina privjeske : 0.36 "LX 0.23" W. 18 "lanac kabela. Ogrlica dolazi sa prekrasnom gradilištem koja se može prilagoditi posebnom porukom vašoj majci.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.