• Novo
Chelsea Mješavina Predimenzioniranih Plahti Sa Prugama I Pamučnim Listovima

Chelsea Mješavina Predimenzioniranih Plahti Sa Prugama I Pamučnim Listovima

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Priuštite si kvalitetu broda za krstarenje s 250tc pamučnom mješavinom 3-paketa tonalnih stripe Queen ravnih listova. Idealno za vašu spavaću sobu, spavaonicu ili sobu za goste. Elegantno prugasti ravni lim dizajniran je u čisto bijeloj boji za jednostavnu njegu; operite i osušite na bilo kojoj postavci, izbjeljivač po potrebi. U paketu za veliku vrijednost, 3-paket mekih ravnih listova, veličine 96 " x 128", zadovoljava sve hotelske i kruzere standarde uz održavanje vrhunske mekoće. Napravite svoj krevet kao stručnjaci tako što ćete staviti jedan ravan čaršav oko dušeka, koristiti jedan ravan čaršav na vrhu dušeka i koristiti jedan ravan čaršav kao navlaku za poplun. Ova kolekcija uključuje : Queen ravne plahte, King / Cal King ravne plahte, standardne jastučnice, Queen jastučnice i King jastučnice. Mješavina Bogata Pamukom Sa 250 Niti. Pravi Hotelski Kvalitet. Lako Održavanje Mašina Za Pranje I Sušenje, Bez Bora.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

T Camden Solid Bonus set

KM 7.47

Dođite kući u meki luksuz svake večeri kada dodate ovaj 6komadni lim za ansambl za posteljinu Ovaj set je napravljen od pamuka od 100 posto sa tkanim brojem 350 navoja koji je mekan na do

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.