• Novo
O Bay Cherry Sažetak Moderna Savremena Luxelon Mješavina Prostirka, 5'8'

O Bay Cherry Sažetak Moderna Savremena Luxelon Mješavina Prostirka, 5'8'

Stupnjevi:
KM 149.00

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte istinski dizajnerski dodir svom domu uz našu Ox Bay Cherry apstraktnu modernu/savremenu prostirku od mješavine Luxelona. Ovaj luksuzni, plišani prostorni ćilim ima svu čar starinskog ručnog čvora, uz blagodati moćnog prostirke za performanse. Pedantno izrađen u Turskoj od akrilne i luksuzne mješavine vlakana od 2 miliona tačaka, na tržištu nema kvalitetnijeg prostirke sa napajanjem. Sa visoko niskom teksturom u savremenom apstraktnom uzorku i pamučnom podlogom, njegova neutralna šema boja sigurno će pomoći da povežete bilo koji dekor u vašem domu. Moć-nazirao u Turskoj. Napravljen sa 85% poliestera za mekoću i 15% polipropilena za snagu. Visoko-niska tekstura daje dimenziju i dodao luxe osjećaj. Povoljan luksuz, sa super mekanim osjećajem. Dostupno u više opcija veličine. Podloga za prostirku preporučuje se za dugovječnost, te za sprječavanje klizanja i pomjeranja. Da biste ubrzali proces spljoštenja, zarolajte prostirku u suprotnom smjeru i rukama masirajte vidljive nabore. Napomena : digitalne slike i boje mogu se razlikovati zbog razlika u računarskim monitorima i mobilnim telefonima. Mjerenja su približna i obrasci se mogu neznatno razlikovati ovisno o odabranom obliku i veličini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.