• Novo
bijela haljina ženske haljine za žene Vintage elegantna tunika sa strukom duga haljina ljetna Casual cvjetna kratka rukava Midi haljina

bijela haljina ženske haljine za žene Vintage elegantna tunika sa strukom duga haljina ljetna Casual cvjetna

Stupnjevi:
KM 12.99

Iznos
Tova je dostupna

Haljine za žene Vintage elegantna tunika sa strukom duga haljina ljeto Casual cvjetni kratki rukav Midi haljina opis Midi haljine za žene imaju puff kratki rukav, v izrez, cvjetni cvjetni print, odjevene haljine žene, umjerene midi dužine, lepršave haljine za žene, boho haljina za žene, Ležerne haljine za žene ljeto, višeslojne haljine A-kroja zategnuti prsluk lijepo pristaje svim veličinama grudi. Elegantan V vrat pokazuje vašu seksi ključnu kost koju možete nositi na ramenu ili sa ramena. Puff kratki rukav dodajte više slatkoće . Lepršavi hem a-linije pomaže da se dobro sakrije stomak, lepo za sve tipove tela. Boho cvjetni print savršen je za ljeto. Planula suknja sa volanima trim dodaje više feminine Womens ljetne haljine su pogodni za plažu, odmor, nemaran, dnevno, baby shower, Materinstvo, zabavljanje, odmor, vjenčanje gost, putovanje, itd. Lako se kombinuje sa sandalama ili cipelama sa visokom potpeticom i šeširom informacije o proizvodu : Pol : Ženska prilika : ležeran Materijal : poliester Vrsta uzorka : štampana dužina : redovno uklapanje : pogodna veličina debljina : standardni način pranja : ručno pranje u hladnoj vodi, okačite ili osušite dobićete : 1 greška u ženskoj haljini raspon ♥materijal : napravljen od lagane, prozračne tkanine, lepršave i uopšte ne prilepljive, mekan na dodir, udoban je za nošenje ceo dan. ♥ Sezona : Ženska haljina za sunce je iznad koljena i dovoljno duga da ne biste morali da nosite helanke sa njom ako ne želite.Boho haljine odijelo za ljeto ili također možete kolocirati kaput u proljeće, jesen ili zimu. ♥Svima Je Potrebna Ova Ljetna Maxi Duga Haljina! Traka Za Špagete Lako Prikazuje Vaš Seksi Izrez I Ključnu Kost, A Podesivi Remen Se Može Slobodno Podesiti Prema Vašim Potrebama, Čineći Vam Udobnim Tokom Celog Dana. Dekorativna Dugmad Daju Dašak Ljupkosti I Čine Ga Laskavijim. ♥Jedinstveni Dizajn : Maxi Haljina Sa V Izrezom/ Haljina Bez Rukava Za Žene Ljeto / Sarafan Sa Špagetima/ Maxi Haljina Od Šifona/ Maxi Haljina U Više Nivoa/ Široka Haljina/ Haljina U Punoj Dužini/ Haljina Sa Visokim Elastičnim Strukom/ Haljine Sa Dekorativnim Dugmadima/ Linija Swing Flowy Dress/ Maxi Haljine Na Plaži / Duga Ljetna Haljina. ♥COMFY tkanina : ova jesenja haljina je napravljena od visokokvalitetnog poliestera, meka i prozračna tkanina čini je udobnom za nošenje na bilo koji događaj, a da pritom izgledate nevjerovatno!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.