• Novo
Qualent plus size haljina za žene Žene dame vjenčanica djeveruša haljina Pod-dužina iznad dužine haljine bez rukava pamuk, ljubičasta XXL

Qualent plus size haljina za žene Žene dame vjenčanica djeveruša haljina Pod-dužina iznad dužine haljine

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Plus Size Dress For Women Women Ladies Wedding Bridesmaid Dress floor-dužina haljine bez rukava Cottonslevevelesspolyestersall Seasonhomewomendopodužni poliester Blendedtreetgirls čipkasti poliester Pamucaketgeens pamuk Blendedhot seasonoffice ladies visokog struka pamuk springpartysissy 【materijal】 : 95% Rajon, 5% spandex. Tkanina je veoma udobna i rastezljiva, što je čini laganom i idealnom za ljeto. Mašinsko pranje i nije potrebno peglanje. 【Karakteristike】 : a-linija, leptir rukav, okrugli vrat i labava haljina u stilu kroja i ljuljanja, elegantan i moderan dizajn koji je neophodan za svaku garderobu. 【Prilika】 : ova osnovna Mini haljina drago mi je za plažu, večernje zabave, kupovinu, goste vjenčanja, zabave, putovanja, porodicu i ležernu odjeću. Otmjene haljine za žensko casual ljeto. 【Veličina SAD】 : s(US 4-6), M(us 8-10), L(US 12-14), XL(US 16-18), 2 XL (US 20-133). Prije naručivanja pogledajte "grafikon veličine" na slici. Pažnja】 : što se tiče cvjetnih vrhova, "cvjetni print" je slučajan, nismo mogli osigurati položaj cvjetnog printa na svakom vrhu, ali su napravljeni od iste tkanine uzorka.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.