• Novo
Ljetne Haljine Za Žene Ljetni Pulover Sa Čipkom Vintage Štampani Izdubljeni V-Izrez Sun Mini Beach Maxi Sa Rukavima Haljina Za Žene

Ljetne Haljine Za Žene Ljetni Pulover Sa Čipkom Vintage Štampani Izdubljeni V-Izrez Sun Mini Beach Maxi

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Spol : Žene prilika : dnevno,ležerno tip uzorka : print Style : Casual Sleeve dužina : Sleeveless Fit : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili Linijati suha sezona : ljetsadržaj : 1 kom Dress Midi ljetna haljina ženske sarafane veličina je na maloj strani i nije pogodna za sve. Za određenu veličinu, pogledajte detaljan opis grudi i obima struka, ili možete pitati službu za korisnike. Ženske ljetne Ležerne haljine s puloverom sa vezicama Vintage štampane šuplje haljine s V izrezom Mini haljina na plaži Maxi haljina sa rukavima. Materijal : Meki Poliester Koji Je Udoban I Prozračan, Dovoljno Izdržljiv Za Vaše Svakodnevno Nošenje I Vrlo Je Mekan, Udoban, Rastezljiv, Lagan I U Skladu Sa Vašom Kožom. Funkcija : Pruža Laganu Udobnost Zajedno Sa Mekom I Toplom Funkcijom.lagana meka tkanina za udobnu ženstvenost, laka za nošenje,bez bora odlična za ležernu unutrašnju ili vanjsku odjeću,Datum, odmor,druženje, daju vam modu i sreću. Napravljen je od materijala,izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje. Veličina : Postoji Mnogo Vrsta Veličina, Možete Izabrati Odgovarajuću Veličinu Na Tabeli Veličina, A Naša Veličina Je Azijska Veličina. duge haljine za žene. haljine za žene 2023 party. ženske haljine sa rukavima za svadbenog gosta. haljine za žene 2023 elegantan svadbeni gost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.