• Novo
Tuphregyow ženski slobodno vrijeme vrećasti pulover klirens lagani okrugli vrat Vanjska ulična Odjeća Abeceda Print Travel Dressy prevelike duge rukave Duks Trendy Red S

Tuphregyow ženski slobodno vrijeme vrećasti pulover klirens lagani okrugli vrat Vanjska ulična Odjeća

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Dobro došli u našu trgovinu! Mi smo modna prodavnica specijalizovana za prodaju ženskih kapuljača . Naši nisu stilski u dizajnu, ali takođe napravljeni od tkanina kako bi vam bilo toplo i udobno u hladnom vremenu. Naša prodavnica nudi širok spektar kapuljača u različitim stilovima i bojama kako bi se zadovoljile modne potrebe različitih žena. Bilo da je to lično ili lično, možete pronaći stil koji vam odgovara. Obraćamo pažnju na detalje i kvalitet i pružamo vam najbolje iskustvo kupovine. Bilo da kupujete za sebe ili za prijatelja, sigurni smo da će vam naša kapuljača biti novi favorit. Slobodno probajte na sebi i naše entuzijastično osoblje će vam pomoći i vi. Radujemo se što ćemo vam donijeti stilski i udoban doživljaj kupovine!Ženska štampana majica dugi rukavi bluza okrugli vrat Casual topovi Sweatshirt Features : 1.It napravljen je od materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje.2.Vrlo cool za nošenje vrlo novog izgleda. 3.Udoban i prijatan, može nositi ličnost kod kuće ili na poslu. 4.Ovaj lagani, topovi savršeni su za one udobne dane!5.Nastavite sa usavršavanjem kako biste svoju odjeću učinili udobnijom. Informacije o proizvodu : sezona : četiri sezone Spol : Ženska prilika : dom,dnevni stil : ležerno,Modisledužina : Dugi rukav Kolar : okrugli Vratobrzina : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako oprati : ručno pranje hladno,objesiti ili sušiti Sušnošta dobijate : 1kom žena Topsize. : Mali SAD : 4 UK : 8 EU : 34 grudi : 100cm/39.37" rukav : 62cm/24.41" dužina : 68cm / 26.77" 【 žene sa kapuljačom sa patentnim zatvaračem】vrlo u stilu dizajn : zatvaranje i džepovi, Podesiva kapuljača, vezica bez metalnih vrhova, blok u boji na rukavudodaje lijepe male detalje duksericama, pun Zip naprijed - pogodan za sve oblike, labav kroj, osnovna dukserica s kapuljačom. Savršeno za nošenje u svako godišnje doba. 【Dukserice za žene】savršen komad za vaš ormar : Ležerna lagana dukserica savršena je za zakopčavanje ili korištenje kao kardigan spoj s tenkom, kami, osnovnim majicama, trapericama, šortsom, tajicama, pantalonama ili suknjom za sažet izgled. Takođe može upariti ovo termo donje rublje zimi. Obavezne ženske dukserice u vašoj garderobi. žene sa patentnim zatvaračem】prilika : pogodno za Casual dnevno/ dom/ trening/ Sport/ ured/ putovanje/ odmor/ kupovinu/ ulicu/ zabavu/ na otvorenom/ klub za nošenje. Najbolji pokloni za žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.