• Novo
Ćilim-siva bež tradicionalna perzijska površina prostirka za dnevni boravak spavaća soba trpezarija i kuhinja-tačna veličina 7 ' 5 10'

Ćilim-siva bež tradicionalna perzijska površina prostirka za dnevni boravak spavaća soba trpezarija i

Stupnjevi:
KM 80.92

Iznos
Tova je dostupna

Pogodan za djecu i kućne ljubimce : izdržljiv za zatvorene prostore sa velikim prometom, ovaj funkcionalan i udoban prostirač je savršen za porodice sa djecom i kućne ljubimce.Moderan : predivan dizajn će podići svaki prostor, uključujući dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, spavaću sobu, dečiju sobu, kupatilo i hodnike.Otporan na mrlje i ne LINJANJE : ovaj ćilim je napravljen od visokokvalitetnih sintetičkih vlakana koja su otporna na vodu i boje. Uz odgovarajuću njegu, ovaj ćilim neće baciti vlakna u vaš prostor.Jednostavna njega : redovno usisavajte koristeći usisavanje samo bez čekinja. Očistite mrlje odmah tako što ćete lagano upiti sredstvo za čišćenje tepiha. Preporučujemo profesionalno čišćenje za velike i teške mrlje.Tačna veličina : 7 '5 " x 10', visina gomile : 0,3 inča. Izrađen u Turskoj. 8 x 10 prostirka-siva / bež tradicionalna perzijska površina za dnevni boravak spavaća soba trpezarija i kuhinja - tačna veličina 7'5" x 10'.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.