• Novo
Silhouette Sobov Bor uzorak smeđi prostor za lov na prostirku tema šuma Jelenjih šuma Meki perivi tepih lako čist tepih za dečake i devojčice jaslice dnevni boravak tepisi Rasadnici dekor tepisi

Silhouette Sobov Bor uzorak smeđi prostor za lov na prostirku tema šuma Jelenjih šuma Meki perivi tepih

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

【Veličina】 : 79 "x64" / (200 * 160cm), ovaj vrhunski tepih umjetnički je izrađen za uljepšavanje svakog dnevnog boravka, blagovaonice i spavaće sobe, dodajući dašak ljepote i elegancije koji upotpunjuje ostale dodatke u vašem domu.【Izdržljivi materijali 】 : ova prostirka je napravljena od visokokvalitetne flanelne tkanine izuzetno meka i izdržljiva neklizajuća prostirka usvaja dizajn gumene tačke na dnu kako bi poboljšala performanse otpornosti na habanje, pa stoga može čvrsto uhvatiti tlo kako bi spriječila klizanje.【Primamljiv dizajn】 : dekorativna prostirka može se uskladiti u bilo kojem prostoru, bilo da se podudara sa toplim neutralnim ili iskakanje na jarkim bojama. Usvaja tehnologiju štampe u spreju kako bi se postigao efekat jasnog uzorka, svijetle boje, hladne grafike čine vašu sobu jedinstvenom i zabavnom.【Lako za održavanje 】 : prostirka za spavaću sobu se veoma lako čisti. Samo dodajte blagi deterdžent i lagano operite tepih rukama. Zatim stavite prostirku u ventilaciju da se osuši.【Svestrani tepih 】 : prostirka za uređenje prostora kao kućni dekor, unutrašnji otirač, prostirka za spavaću sobu,prostirka za dnevni boravak, prostirka za igraonicu, prostirka za trpezariju, prostirka za sastanke, hodnik itd. Silhouette Sobov Bor uzorak smeđi prostor za lov na prostirku tema šuma Jelena šuma Meki perivi tepih lako čist tepih za dječake i djevojčice jaslice dnevni boravak tepisi Rasadnici dekor prostirke.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.