• Novo
Nema granica Juniors Pleted sa kapuljačom

Nema granica Juniors Pleted sa kapuljačom

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

MAD za PLAID bez kapuljača sa kapuljačom bez granica. Dizajniran sa svježim preuzeti klasičnom izgledu, ova košulja donosi udobnost i udobnost i zasigurno će napraviti rotaciju garderobe. Izrađena u udobnoj tkanini, ova košulja za gumbu je završena sa kontrastnim kapuljačom, prednjim džepom i sezonskim favoritom : PLANICE. Uparite ga svojim omiljenim traper i postavljenim! Isključivo na. Materijal : tijelo : 96% poliester / 4% spandex; Kapuljača : 67% poliester / 28% Rayon / 5% spandex. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Veličina : Model je 5'10 "i nosi veličinu M. Fit : opušteno. Izrez : Priključena kapuljača sa crtežom. Zatvaranje : zatvaranje prednjeg gumba. Rukavi : Dugi. Džepovi : džep na prsima. Značajke : Zakrivljeni rub; PLAJNI ULAZ. Juniorsova kapuljača sa kapuljačom iz Nema granica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Parcela of of off of

KM 0.33

Parcela kosova je čudno, bodljikava komedija Opportunistički i lukav, glavni likovi, Gourlay i Mcminn, zajedno sa Herkulujskim velikim crvenim, postaju tučaj osnivačke članice "Vojske"

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.