• Novo
Pedort Duks za žene Crewneck Žene opušteno fit pulover s kapuljačom s smećem smeđim, l

Pedort Duks za žene Crewneck Žene opušteno fit pulover s kapuljačom s smećem smeđim, l

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

Svestran, udoban i obavezan duks za vašu garderobu. Ovaj ženski pulover dukserica iz Petort-a savršen je sloj za vaš aktivni ili povremeni izgled koji sadrži meku tkaninu. Uparite ovu kapuljaču svojim omiljenim gamašima ili šorc-ovima za salon okolišta ili kada ste u pokretu na dan ispunjeni aktivnostima. Dobar je izbor za žene i ženke. Ako želite labav učinak, molimo vas da poprimite razumnu veličinu. Crewneck dukserice. Super mekan i nejasan materijal obloženog rukom, ovaj pulover će vam definitivno držati zagrejati cijeli dan. Duksevi za žene Lagana toplina, prozračna, ugodna. Držite rukave da prebacite ili lepršate na vjetru, pomozite da vam rukavice i ruke toploju, dodate malo više pokrivanja u hladnom vremenu. Pretjerano uklapanje koje se osjeća prekratko, ne predugo, ne predugo, ne preduga pojas . Pogodno za trčanje, igranje lopte, plesa, biciklizma, igranja kuglice, planinarenja, hodanja, vježbanja, kuće, svakodnevno habanje, putovanja, za jesen i zimu . slušamo povratne informacije kupaca i fino podešavamo svaki detalj kako bismo osigurali kvalitet , fit i comfort.each tvojih naloga najveći je ohrabrenje naše trgovine, uvijek radimo na stvaranju najboljih za naše kupce.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Parcela of of off of

KM 0.33

Parcela kosova je čudno, bodljikava komedija Opportunistički i lukav, glavni likovi, Gourlay i Mcminn, zajedno sa Herkulujskim velikim crvenim, postaju tučaj osnivačke članice "Vojske"

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.