• Novo
Mount Union Raiders Dizajn na futroli Samsung Galaxy S Candyshell

Mount Union Raiders Dizajn na futroli Samsung Galaxy S Candyshell

Stupnjevi:
KM 12.00

Iznos
Tova je dostupna

Love Mount Union? Pokažite ga sa ovim službenim licenciranim dizajnom na vašem omoru! Ovaj dizajn je zvanično licenciran umjetničko djelo odobreno od strane Mount Union. Dizajn se ispisuje pomoću postupka High Color. To nije štap ili koža. Svaki pokrivač je prilagođen The Coveroo tim u San Franciscu u Kaliforniji. Mount Union Raiders Dizajn na Samsung Galaxy S6 Candyshell futrolom Speck : Kompatibilan je sa Samsung Galaxy S6. Dvostruki patentirani dizajn pruža 2 sloja zaštite u jednodijelnom pop-u izgradnji. Jake vanjske straže od udara. Sjajni finiš pomaže poklopcu da se ubaci i izlazi iz džepova s ​​lakoćom. Gumeni unutrašnjost apsorbuje šok od povremenih udaraca i kapi. Podignuta okvir čuva ekran sigurnu i netaknutu. Gumeni poklopci gumba štitnika. Jednostavna instalacija; ubrzava u sekundi. Jednostavan pristup ekranu, kontrola, portovi, utikači i kamera.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Galaxy S Slim oklop

KM 19.98

Spigen Galaxy S6 Slim oklop Spigen Galaxy S6 Slim Amor Smartphone Shimmery White Polikarbonat Čuvari čuvari i telo vašeg uređaja i funkcije netaknute Lijepa svjetlucava bijela boja o

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.