• Novo
Wonder Nation Girls s dugih rukava na vrhu rukava, veličine 4-18

Wonder Nation Girls s dugih rukava na vrhu rukava, veličine 4-18

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Slatko sofisticiran, ova djevojka s dugim rukavima s dugim rukavima od strane Wonder Nation-a je svestran dodatak njenoj garderobi. Sa elegantnim prednjim lažnim prednjim prednjim prednjim kravatom Accent, vrh ove djevojke sadrži obloženi klipni dizajn ušica za dodatne stilske tačke. Može se lako skinuti sa traperom i sandale ili tenisice za sladak, ležeran izgled vikenda! Isključivo na. Materijal : 95% poliester / 5% spandex. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : Uvezeno. Fit : opušteno. Izrez : V-izrez. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : dugi rukavi s elastiziranim manžetama. Džepovi : Nema. Značajke : Faux Wrap dizajn; vezati akcent; Prednja i leđa. Djevojke s dugih rukava na vrhu iz čudesne nacije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Swiss + Tech Snow Gant

KM 12.49

Da li on lopa snijeg, udarajući padine ili samo pokušavajući ostati tople i suve, ove snežne hlače iz švicarske tehnologije moraju imati zimsku stavku za svoju garderobu...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.