• Novo
Modulus premium upravljačka rješenja 96-5219S nova pumpa servo upravljača odgovara 1999- Nissan

Modulus premium upravljačka rješenja 96-5219S nova pumpa servo upravljača odgovara 1999- Nissan

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Mi smo modul, apsolutno upravljačko rješenje za automobilsko aftermarket. Naš tim začinjenih industrijskih stručnjaka sastavio je liniju novih, premium hitarskih upravljačkih pumpi koje nude efikasnost poslova u a-kutiju u kombinaciji sa garancijom od 10 godina / 100.000 milja. Visoka efikasnost započinje sa čvrstim dizajnom. Naš istraživački i istraživački tim djeluje neumorno inženjerski proizvodi koji odgovaraju ili nadmašuju razine performansi drugih visoko cijena, premium brendova. Svaka jedinica izdržava stroge testiranje izdržljivosti kako bi se osigurala izuzetna izdržljivost. Primjena vozila : Nissan Frontier 2004-99, Xterra 2004-00. Proizvedeno s premium razredom, visokotemperaturne brtve za dodatnu trajnost ispod svih uvjeta vožnje sprečava prerano osovinu i habanje brtve, značajno smanjenje buke i vibracije. Nije potrebno filtriranje modifikacija . remenica, cijev i, rezervoar je unaprijed instaliran ili uključen zasebno, na osnovu primjene. Isporučuje se u konfiguraciji koja instalacija čini što jednostavnije . Svaka jedinica testirana računarom radi osiguranja optimalnih performansi i izdržljivosti uključivanjem parametara u stvarnom svijetu tokom testnog ciklusa . Odgovara : 2000-2004 Nissan Xterra 6 Cyl 3.3 l 1999 -2004 Nissan Frontier 6 Cyl 3.3 l i više - dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

JTE STEERINE TIE TIE

KM 12.43

TRW Upravljački kraljični rod je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji za kvalitetu i izrazu Proizvodimo krajnje kravata za kravate za gotovo svaki automobil na putu danas...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.