• Novo
Novorođena dječja djevojka dugi rukavi s 3D sova

Novorođena dječja djevojka dugi rukavi s 3D sova

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Tvoj mali će izgledati tako slatko u ovoj divnoj novorođenoj dječjoj djevojčici s dugim rukavima s dugim rukavima s 3 D sova ušima od garanima. Napravljen od meke 100% pamuka, ovaj Creeper nudi veliku prozračnost koja će održavati vašu djevojčicu hladno i ugodno. Prednja grafika sove je super slatka i sadrži par 3 D uši koji dodaju teksturu i ličnost prema njenoj odjeći. Potpuno s unutarnjim i trobojnim zatvaračem bez tipke, ovaj bodysuit čini da se garderoba i pelena mijenjaju brzo i jednostavno. Uparite sa bilo čim od traperica i kratkih hlača ili padžama hlača. Garanimals novorođenče Djevojke dugih rukava s 3 D sova uši : 100% pamuk. Novorođen bodysuit. 3 D uši na grafikonu sove. Dugi rukavi . Zatvaranje nazad sa jednim gumbom. Dizajn natrag na ključevima. Unutrašnjost bez oznaka. Previši šavove. Izrez posade. Zatvaranje prijenosa s tri gume. Isključite iznutra, strojno operite hladno poput boja, nježnog ciklusa, ne-hlor izbjeljivanja po potrebi, suhim, odmah uklonite, brzo uklonite, cool gvožđe na obrnuto.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Black Clock Sleep & Play

KM 3.33

Spavanje i igranje beba raste crne zatvorene nožne prste duge Johns je neophodnost za održavanje vaše male udobne i ugodne noću Sjajnite svoju malu u ovom paru dugih Johnas nakon kupanja

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.